Ovenlysvinduer

Optimer dit hjem med Velux ovenlysvinduer fra Amager Vinduer & Døre ApS

Amager Vinduer & Døre ApS er eksperter i at forbedre dit hjem med Velux ovenlysvinduer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, uanset om du vil erstatte gamle vinduer eller tilføje nye lyskilder. Vi dækker dermed alt fra udskiftning af eksisterende vinduer til at skabe helt nye lysåbninger med Velux ovenlysvinduer. Leveringstiden er hurtig og tager omkring 3 dage, da vinduerne leveres direkte fra Velux. Deres vinduer er kendt for kvalitet og fås i træ og polyuretan og kommer med forskellige funktioner som topstyrede eller vippevinduer.

Velux ovenlysvinduer med flere funktioner – vinduer til enhver smag

Vi forstår, at alle har forskellige præferencer, og Velux ovenlysvinduer kommer med mange valgmuligheder, så det kan måske være svært at vælge, hvilken løsning der passer dig og dit hus bedst. Vi vejleder dig gennem alle mulighederne – lige fra en fuld åbning eller en vippefunktion til de mange tilvalgsfunktioner som fx elektrisk betjening, udvendig solafskærmning og tilkobling til SmartHome. Ovenlysvinduer kan være placeret højt, og husets mindste (samt de laveste) beboer kan have svært ved at nå. Her er det oplagt med en elektrisk betjening, så det aldrig er et problem at betjene dine ovenlysvinduer. Alle disse detaljer tager vi højde for, når vi rådgiver dig og monterer dine ovenlysvinduer.

Vi sikrer, at dine valgte Velux ovenlysvinduer ikke kun opfylder dine æstetiske ønsker, men også overholder alle nødvendige standarder. Vi kører ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland fra vores base i Amager.

Kontakt os for ekspertrådgivning og det perfekte lys i dit hjem med Velux ovenlysvinduer.

Er du på udkig efter Ovenlysvinduer på Amager eller København?

Kontakt Amager Vinduer & Døre ApS for en uforpligtende samtale om dine behov for døre og vinduer. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher dit hjem perfekt.

Eller send din opgave til os på mail:
info@amagervd.dk

HVORFOR VÆLGE OS?

Hvorfor vælge os som tømrerfirma?

Som medlem af Byg Garanti kan du til hver en tid være sikker på veludført håndværk hos os. Læs herunder, hvorfor det kan betale sig, at alliere sig med os.

Vi brænder for kvalitetshåndværk

Vi bruger kun de bedste materialer.

Punktlighed

Vi overholder alle vores aftaler.

Faglig ekspertise

Årelang erfaring inden for vinduer og døre.

Gratis opmåling

Inkluderet som en del af vores service.

ER DU INTERESSERET?

Kontakt os og få startet dit projekt med vindiuer og døre

Ønsker du at påbegynde dit projekt med nye vinduer eller døre? Kontakt Amager Vinduer & Døre ApS allerede i dag! Med vores specialiserede team ved din side sikrer du dig imponerende resultater og høj kvalitet – uanset om det er nye vinduer eller døre, du skal have installeret.

     

    ​Kan du ikke lide formularer?

    Ring til os på tlf. 26 36 36 35
    eller skriv en mail til info@amagervd.dk